Schoolbenodigdheden

Amstelveen, juli 2018

Betreft: Schoolbenodigdheden voor het nieuwe schooljaar.

Beste ouders, verzorgers,

Op onderstaand lijstje vindt u de benodigdheden die uw kind nodig heeft in de verschillende jaargroepen. Wij willen u vragen deze voor uw kind aan te schaffen. Uit ervaring weten wij dat kinderen het vaak leuk vinden om zelf deze spullen te kopen. Natuurlijk hoeven een aantal spullen niet ieder jaar vernieuwd te worden. Wel willen wij u vragen om spullen en materialen die gedurende het jaar opraken of stuk gaan te vernieuwen. Aan het eind van het schooljaar nemen de kinderen alle spullen mee naar huis en dan kunt u samen bekijken wat nog goed is.

Wanneer u de spullen zelf koopt, drukken deze niet op het leermiddelenbudget en kunnen wij het geld op een andere manier ten goede laten komen aan de kinderen.

Voor het komend schooljaar willen wij u ook vragen om voor uw kind een eigen setje oordopjes (earsets/ koptelefoon voor electronische apparaten) te kopen. Dit vanuit hygiënisch oogpunt voor het werken met mobiele apparatuur.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet, Team van de Triangel.

Schoolbenodigdheden per groep:

Groep 3:  gewoon etui, kleurpotloden, stiften, gum, plakstift, puntenslijper, een setje oordopjes en 1 elastomap.

Groep 4:  gewoon etui (geen blik), grijs schrijfpotlood ( 2x ) , kleurpotloden, stiften, gum, plakstift, puntenslijper, elastomap en een setje oordopjes . De kinderen krijgen in de loop van het jaar een pen van school.

Groep 5:  gewoon etui, grijs potlood, kleurpotloden, gum, plakstift, puntenslijper, liniaal, rode en blauwe balpen, een roller pen (op school te koop voor € 5,–), elastomap, stiften, een setje oordopjes, 4 rings –multomap met 5 tabbladen. Voor de vulling draagt de school zelf zorg. U hoeft dus geen multoblaadjes te kopen.

Groep 6:  gewoon etui, grijs potlood, kleurpotloden, gum, plakstift, puntenslijper, liniaal, rode en blauwe balpen, een roller pen (op school te koop voor € 5,–), elastomap, stiften, een setje oordopjes, 23rings- multomap met 10 tabbladen. Voor de vulling draagt de school zelf zorg. U hoeft dus geen multomapblaadjes te kopen.

Groep 7:  gewoon etui, grijs potlood, kleurpotloden, gum, plakstift, puntenslijper, liniaal, rode en blauwe balpen, een roller pen (op school te koop voor € 5,–), elastomap, stiften, een setje oordopjes,23rings-multomap met 10 tabbladen. Voor de vulling draagt de school zelf zorg. U hoeft dus geen multoblaadjes te kopen. In de groepen 7 en 8 worden de kinderen geacht hun huiswerk en andere opdrachten in een agenda te noteren. Deze moeten ze ook zelf meenemen. Gedurende het schooljaar hebben de kinderen ook een eenvoudige rekenmachine nodig.

Groep 8:  gewoon etui, grijs potlood, kleurpotloden, gum, plakstift, puntenslijper, liniaal, rode en blauwe balpen, een roller pen (op school te koop voor € 5,–), elastomap, agenda, rekenmachine, stiften, een setje oordopjes, 23 rings-multomap met 10 tabbladen. Voor de vulling draagt de school zelf zorg. U hoeft dus geen multoblaadjes te kopen.