TSO

U kunt voor uw kind gebruik maken van de TSO (Tussen Schoolse Opvang). Voor alle groepen op maandag, dinsdag, donderdag en voor groep 4 tm 8 ook op vrijdag, heeft uw kind de mogelijkheid om op school te lunchen. De tussenschoolse opvang wordt bij ons op school gecoördineerd door de schoolassistentes; Gea Smit en Nancy Wiegmink.

De kinderen eten onder begeleiding van ouders in hun eigen klaslokaal. In de groepen 1 t/m 3 zijn twee ouders aanwezig om met de kinderen te eten. In de groepen 4 t/m 8 gebeurt dit onder begeleiding van één ouder.

Om gebruik te maken van de TSO sluit u een abonnement af. Dit kan via onze beveildigde TSO Shop. De kosten voor TSO is afhankelijk van het aantal TSO momenten. De actuele prijzen vindt u in de TSO shop.

De kosten voor het abonnement worden vooraf in rekening gebracht en kunt u voldoen via de TSO ShopVan het geld dat wij ontvangen betalen wij de TSO-krachten, kopen wij onder andere binnen- en buitenspeelgoed, tekenmaterialen en tijdschriften waar de kinderen tijdens de TSO gebruik van kunnen maken.

Bij te laat betalen brengen wij € 5,00 administratie kosten in rekening. Wanneer u niet betaalt voor het afgesloten abonnement zijn wij helaas genoodzaakt uw kind uit te sluiten voor de TSO. Een abonnement dat eenmaal is afgesloten voor een periode kan niet tussentijds worden stopgezet, ‘gemiste’ dagen kunnen niet worden gecompenseerd.  (m.u.v. verhuizing, langdurige ziekte of na overleg met de TSO coördinatoren wij zijn echter wel genoodzaakt om € 10.00 administratiekosten in rekening te

Ook u kunt zelf TSO-kracht worden! Dit kan op een vaste dag in een vaste groep, maar ook als oproepkracht. Als TSO-kracht krijgt u een vergoeding van € 10,- per keer. U kunt zich aanmelden bij de schoolassistentes die de TSO coördineren; Gea Smit (020-6408706) en Nancy Wiegmink (020-6453825) of per email: schoolassistentes.triangel@ogamstelland.nl

Wij hanteren een TSO beleid, zie hieronder. Hierin staan de regels en afspraken die gelden tijdens de TSO. Wanneer uw kind gebruik maakt van de TSO, gaan wij er vanuit dat u dit beleid onderschrijft.

TSObeleidwebsite20-08-2020-2