Nieuwe ouders

Onze school

De Triangel is een katholieke basisschool in Amstelveen-Westwijk. Wij zijn onderdeel van stichting Onderwijsgroep Amstelland met 12 basisscholen in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. Onze school heeft de beschikking over twee locaties. Behalve het hoofdgebouw, gelegen aan de Zeelandiahoeve, is er een dependance (Karelrijk) aan de Jane Addamslaan.  

Wij zijn een grote basisschool waar gemiddeld 750 kinderen iedere dag met veel plezier, veel leren. Wij proberen de voordelen van een grote (bijvoorbeeld: kennis en expertise) en kleine school (bijvoorbeeld: 5 ingangen voor ongeveer 80 kinderen per ingang op het hoofdgebouw) zo goed mogelijk te combineren. Wij noemen onszelf dan ook een leer- en zorgzame school. Iedereen die zich tot ons onderwijsconcept aangetrokken voelt, is, in principe, welkom. Wij willen inspelen op ontwikkelingen. We werken daarom niet vanuit een vaststaande filosofie, zoals Montessori, Jenaplan- of Vrije scholen.

Meer informatie over onze school kunt u ook terugvinden op www.scholenopdekaart.nl (postcode 1187). Hier vindt u onder andere het rapport van de Onderwijsinspectie, onze gemiddelde scores op de Centrale Eindtoets en het schooladvies.