Nieuwe ouders

Opvang - TSO & BSO

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

U kunt voor uw kind gebruik maken van de TSO. Uw kind luncht dan op school. Voor alle groepen is dat op maandag, dinsdag, donderdag en voor de groepen 4 t/m 8 ook op vrijdag. De TSO duurt een uur. De kinderen lunchen een half uur in hun eigen klaslokaal. Het andere half uur gaan ze buiten op het schoolplein spelen (bij slecht weer blijven ze binnen). Dit alles onder begeleiding van TSO-krachten. Lees meer…

Buiten Schoolse Opvang (BSO)

Na school kunnen kinderen worden opgevangen door verschillende BSO aanbieders hier in de buurt. De twee dichtstbijzijnde BSO-vestigingen zijn van Stichting Kinderrijk met 1 locatie in het gebouw van onze dependance Karelrijk op de Jane Addamslaan en 1 locatie op de Asserring. Daarnaast heeft Kinderrijk nog een 3e locatie in de wijk, namelijk op de Schweiterzlaan. Er zijn echter nog meer BSO’s in de buurt van onze school die goede hoogwaardige opvang bieden, namelijk: 

Stichting Kinderrijk: www.kinderrijk.nl Kindercentrum De Stoel: www.kcdestoel.nl

Enjoy!: www.enjoythewebsite.nl

Kinderopvang Mirakel: www.kdvmirakel.nl  Kids Aktief: www.kidsaktief.nl Unikidz Westwijk: www.unikidz.nl
 BSO Boon: www.bsoboon.nl BSO Majest: www.majest.nl Hestia: www.hestiakinderopvang.nl 
 KindZijn: www.kindzijn.com LearnNjoy: www.learnnjoy.nlBso Het KinderAtelier: www.bsohetkinderatelier.nl
 Stichting Kinderrijk: www.kinderrijk.nl 
 Kinderopvang Mirakel: www.kdvmirakel.nl 
 BSO Boon: www.bsoboon.nl
 KindZijn: www.kindzijn.com
 Kids Aktief: www.kidsaktief.nl
 BSO Majest: www.majest.nl
 LearnNjoy: www.learnnjoy.nl
 Kindercentrum De Stoel: www.kcdestoel.nl 
 Unikidz Westwijk: www.unikidz.nl
 Hestia: www.hestiakinderopvang.nl 

Bij alle opvang geldt dat deze naadloos aansluit op onze dagelijkse schooltijden. Kinderen die ’s middags naar de BSO gaan worden door de BSO-medewerker(s) van school opgehaald. Alle genoemde organisaties zijn tijdens schoolvakanties de hele dag open en ook op dagen dat onze school gesloten is, bijvoorbeeld vanwege studiedagen, zijn ze open. 

Wanneer u gebruik wilt maken van een kinderopvangorganisatie, moet u zelf de contacten leggen. Dit doet de school niet. Voor meer informatie, vragen en inschrijving verwijzen wij u dan ook naar de kinderopvangorganisaties zelf.