Oudercommissie

De Oudercommissie ondersteunt de leerkrachten van De Triangel bij de organisatie van diverse feestelijke festiviteiten voor de kinderen. Dit zijn activiteiten die buiten de reguliere financiering van school vallen. Hier draagt u aan bij middels uw jaarlijkse ouderbijdrage. 

Nog los van een financiele bijdrage helpt de oudercommisie ook actief mee om de activiteiten vorm te geven, te organiseren, en uit te voeren. Bij een aantal activiteiten leveren wij geen bijdragen, maar alleen maar “handjes”. Wij dragen bij aan: de schoolfotograaf, de kinderboekenweek, het Sinterklaasfeest, de Kerst viering, Pasen, de Koningspelen/ sportdag, de bag-to-school actie, het jaarlijkse ijsje in de laatste schoolweek, het schoolreisje (om het jaar), de schooltuinen (groep 5-6), culterele vorming, en eindactiviteiten in groep 8 (musical en eindboek).

Om alles te kunnen organiseren wordt aan u een jaarlijkse ouderbijdrage gevraagd. Het bedrag dat u als ouders/verzorgers betaalt wordt volledig besteed aan de festiviteiten.  Een overzicht van de begroting en het verzoek voor de ouderbijdrage van dit schooljaar vindt u ook onderaan deze pagina.

Wij wensen de kinderen ook dit jaar weer veel plezier bij alle ‘feestjes’ op school.

De Oudercommissie

oc.triangel@ogamstelland.nl

De Oudercommissie bestaat uit ouders, die zich geheel vrijwillig inzetten, en een afgevaardigde namens de directie.  In schooljaar ’20-’21 bestaat de Oudercommissie uit:

Relevante OC documenten

Als u op een link klikt opent deze zich in een nieuw tabbald/ venster (afhankelijk van uw browserinstellingen). Als u deze pagina op uw mobiele telefoon bekijkt, moet u uw telefoon mogelijk horizontaal houden om onderstaande goed te kunnen zien.

2020 OC nieuws OC ouderbijdrage OC reglement
Oktober OC nieuwsbrief 10-2020 Verzoek tot betalen  
2013 OC nieuws OC ouderbijdrage OC reglement
November     Reglement