Oudercommissie

De Oudercommissie ondersteunt de leerkrachten van De Triangel bij de organisatie van diverse  festiviteiten voor de kinderen. Zoals bijvoorbeeld de viering van Pasen, het Sinterklaasfeest, Kerst maar ook het schoolreisje of de sportdag en het traditionele ijsje in de laatste schoolweek voor de zomervakantie.  Meer informatie hierover vindt u in de OC informatiekrant onderaan deze pagina.

Om alles te kunnen organiseren wordt aan u een jaarlijkse ouderbijdrage gevraagd. Het bedrag dat u als ouders/verzorgers betaalt wordt volledig besteed aan de festiviteiten. Een overzicht van de begroting en het verzoek voor de ouderbijdrage van dit schooljaar vindt u ook onderaan deze pagina.

Wij wensen de kinderen veel plezier bij alle ‘feestjes’ op school.

De Oudercommissie

oc.triangel@ogamstelland.nl

De Oudercommissie bestaat uit ouders, die zich geheel vrijwillig inzetten, en een afgevaardigde namens de directie.  In schooljaar ’18-’19 bestaat de Oudercommissie uit:

 

Relevante OC documenten

Als u op een link klikt opent deze zich in een nieuw tabbald/ venster (afhankelijk van uw browserinstellingen). Als u deze pagina op uw mobiele telefoon bekijkt, moet u uw telefoon mogelijk horizontaal houden om onderstaande goed te kunnen zien.

2018 OC infokrant OC jaarverslag OC begroting Regeling ouderbijdrage OC reglement
Oktober Infokrant   Begroting Regeling  
Maart   Jaarverslag      
2013 OC infokrant OC jaarverslag OC begroting Regeling ouderbijdrage OC reglement
November         Reglement