Gym

Nieuws: zie halverwege de pagina.  English text see bottom of page. 

Wij zijn Juf Ellen en Meester Tom. Wij geven tweemaal per week sport en bewegen aan uw kind. Het is voor ons enorm belangrijk dat uw kind zich prettig voelt in de sport en bewegingscultuur. Dat stimuleren wij door bewegingsonderwijs op maat te geven aan de krachten van uw kind.


Een prettige associatie met sport kan een basis geven voor een gezond en sportief leven.

De laatste jaren zijn er veel berichten over de beweegarmoede van kinderen. Het niveau van bewegen van kinderen in onze maatschappij is aan het dalen. Dit komt vaak door een tekort aan beweging in de buurt en een groot aanbod aan afleidingen, zoals gamen en social media. Daarnaast is het beweegaanbod aan kinderen vaak eenzijdig: zodra het kind aan een sport verbonden is, blijft het daar en ervaart die alleen de bewegingen van die sport.


Ons doel is het aanbieden van een veelzijdig beweegpatroon in onze gymlessen.

Dit om een optimale voorbereiding te bieden aan het deelnemen aan de sport en bewegingscultuur.

Praktischezakengym

Gym op het rapport

gymbeoordelingophetrapport


Hieronder het laaste nieuws van de Gym leerkrachten.

  • Zaalvoetbal competitie groepen 7 en 8
    In onderstaande link staan de team indelingen met de namen van de begeleiders Binnenkort volgt het speelschema. Met vriendelijke groet, Ellen Wijga.
  • Hockeytoernooi voor de groepen 5 t/m 8 op donderdag 15 oktober (herfstvakantie).
    In de bijlage staat de team indeling voor het hockeytoernooi dat gehouden wordt op donderdag 15 oktober in de herfstvakantie met inachtneming van de RIVM regels. 2020-Team-indeling-Hockey-websiteDownload Met vriendelijke groet, Elllen Wijga.
  • Multisport
    Multisport is een leuke activiteit voor kinderen van 5-9 jaar; vooral interessant voor kinderen die nog niet op een sport zitten.

Physical Education, English, see below

PraktischezakengymEng